”Ladies In by Jana” i u Mostaru

MOSTAR – Mostar će u utorak postati bogatiji za još jedno kulturno dešavanje, jedinstveni ‘event’ u okviru projekta ”Ladies In by Jana”, koji će jednom mjesečno u Hrvatskom Narodnom Kazalištu okupljati poslovne dame ove regije.

”Ladies In by Jana” održava se već tradicionalno u Sarajevu, Banjaluci i Tuzli, jednom mjesečno, u različitim terminima, a ima za cilj promociju kulture, ženskog poduzetništva i pozitivnih životnih vrijednosti koje prenose uspješne poslovne žene.

Kao kruna projekta nastao je i ”Ladies In Magazine”, namijenjen modernoj i poslovnoj ženi, čija promocija je održana 28. veljače u Narodnom pozorištu u Sarajevu, a gošćama u Mostaru bit će predstavljen danas s početkom u 19 sati, u Hrvatskom Narodnom kazalištu Mostar.

”Ladies In Magazine” u prodaji je od 1. ožujka, a izlazit će jednom mjesečno, po cijeni 3 KM.

U okviru ”Ladies In by Jana” eventa, poslovne dame u Mostaru očekuju jedinstvena interaktivna druženja, širenje mreže poznanstava, kako poslovnih tako i privatnih, mnoštvo iznenađenja i poklona prijatelja projekta, i na koncu, sjajna predstava, koja se pomno bira isključivo samo za njih.

Predstava kojom organizatori najavljuju prvi ”Ladies In by Jana” event u Mostaru je ”Sve o ženama”, drama po tekstu Mire GAVRANA, režirao Robert RAPONJA, a obnovila Jelena KORDIĆ KURET.


 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *